HTML

zugfirkász

Egy kutyaütő webzsurnaliszta privát hülyeségei - már nem Amszterdamból.

Dr. Justice

16:12 | 03.11.

Nem létezik, hogy Szijjártó tényleg ennyire hülye legyen

A róla elérhető nyilvános információk alapján Szijjártó Péter a Közgázon végzett, közgazdász diplomája van. Ettől még persze lehet olyan sötét, hogy az eső is mellé esik, de inkább arra tippelünk, hogy elvesztett valami hülye fogadást, ezért kénytelen egész estés, szélesvásznú hülyeségeket nyilatkozni (mondjuk azt is tudjuk róla, hogy soha életében egy korty alkoholt sem ivott, ami drámaian csökkenti a furcsa fogadásokban való részvétel valószínűségét).

Nyilván ezerszer elátkozta már a pillanatot, amikor kijelentette, „bármiben lefogadja, hogy Mesterházynak soha nem volt személyije Don Diego de la Vega névre”, de nem volt mit tenni, ha már egy szóvivő sem tartja meg a szavát, akkor csak az apokalipszis következhet. Szóval Szijjártó „Közgazdász” Péterünk ismét kiállt, és közölte, hogy „elképesztő”, ahogy a KSH a kormány utasítására a katasztrofális GDP adatot is növekedésnek állítja be.

(Folytatás a BUKSZ Blogon >>)

Szólj hozzá!

Címkék: kampány gazdaság fidesz abszurdisztán ksh államférfi

A bejegyzés trackback címe:

https://zugfirkasz.blog.hu/api/trackback/id/tr471831653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.